Commercieel Feest of Evenement


Met onze mobiele keuken kunnen we ook koken op de door u georganiseerde  feest of evenement wanneer u bijvoorbeeld entree vraagt, mensen zelf moet betalen voor hun eten en drinken of als u een procentuele afdracht wilt van ons.

Veel verenigingen en stichtingen welke bijvoorbeeld een braderie, feest of evenement organisseeren nodigen ons uit om een lekker eten te maken voor hun bezoekers en de bezoekers betalen dan in contanten of met muntjes. Het is mogelijk dat we een percentage van de omzet afdragen na het evenement. Het percentage is afhankelijk van de grote van het evenement, het aantal “food” kramen tijdens het evenement en het eten wat we zullen bereiden.

Wij nemen dus al het risico en kopen dus alle ingredienten in om te kunnen koken en vragen dus vooraf geen huur, reiskosten, aanbetaling of een bijdrage. Komen er die dag  veel bezoekers en die ook lekker eten dan bent u dus verzekerd, net als wij, van een leuke omzet. Wij betalen dus geen vaste bijdrage aan u vooraf en we huren geen staanplaats.

Wilt u dat we komen koken op uw evenement, u wilt daar wat aan overhouden of u wilt meer informatie neem dan contact met ons op.